0 st varor i inköpskorg

Inköpskorg

Inköpskorgen är tom

Om RT Antenner

Försäljning, distribution och tillverkning - flexibla antennlösningar för företag

Sedan 80-talet har vi sålt antenner, kablar, kontakter och andra tillbehör främst för mobil kommunikation. Vi säljer och distribuerar Panoramas kompletta utbud, en av världens främsta tillverkare av antennmaterial, kabel och kontakter. 

Förutom försäljning av över 1500 produkter tillverkar vi skräddarsydda speciallösningar och specialprodukter. Vi är flexibla och hittar en lösning som passar ert behov!

Antennlösningar för samhällsfunktioner

Vi har fått förtroendet att skräddarsy kommunikationslösningar för flera olika utryckningsfordon. Vi är exempelvis leverantör av antenner för samtliga polisbilar i Sverige. Dessutom levererar vi antennlösningar till några av Sveriges främsta företag inom påbyggnation och inredning av utryckningsfordon, samt fordon för varu- och persontransport.

Kommunikationslösningar för industrin

Vi har också stor erfarenhet av att leverera antennlösningar till industrin och för inomhustäckning. Genom vår stora kunskap och mångåriga erfarenhet kan vi ta fram helt kundanpassade lösningar.

Kompetenta, flexibla och tillgängliga 

Vi är experter på allt som rör antenner, kontakter och kablar. Om du inte hittar exakt det du söker i vår webbshop så är du välkommen att höra av dig till oss så skissar vi på den speciallösning du behöver!